Hızlı
Bağış Yap

HIZLI BAĞIŞ YAP

50
100
300
500
1000
Kurban Kardeşliği - 2024

Hisse Bilgileri

Hisse:

Özet

Kurbanın Faziletini Paylaş,
Mutluluğu Katla!

Kurban, Yüce Allah'a en güzel kurbetlerden biridir. Bu mübarek bayramda, kurbanınızı ihtiyaç sahibi birine bağışlayarak sevginizi ve bereketinizi paylaşabilirsiniz.

Bu yıl kurbanınız, bir ailenin yüzünde tebessüm oluşturmak, bir yetim çocuğun karnını doyurmak için vesile olsun. Kurbanınızla, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneğini gösterebilirsiniz.

Bizler de, geleneksel kurban dağıtım projelerimiz kapsamında, ihtiyaç sahibi ve yoksul ailelere kurban eti dağıtıyoruz. Her aileye 2 - 2.5 kilogram taze kurban eti ulaştırarak, bu mübarek bayramda sofralarında bereket olmasını sağlıyoruz.

Siz de kurbanınızı bağışlayarak, bu anlamlı paylaşımın bir parçası olabilirsiniz. Hayırseverliğinizle, ihtiyaç sahiplerinin yüzünde tebessüm oluşturmaya ve bayram sevincini paylaşmaya katkıda bulunabilirsiniz.

Kurban Kardeşliği Kampanyası Uygulama Bölgeleri Hakkında
Yürütülen saha araştırmaları ve değerlendirmeler sonucunda, Elden Ele Derneği ekipleri tarafından "Kurban Kardeşliği" kampanyasının en uygun şekilde uygulanabileceği bölgeler aşağıdaki gibi belirlenmiştir:

  • Filistin: Kampanyanın tüm projeleri Gazze ve Kudüs'te uygulanacaktır. Buna ek olarak, kurban kesimi ve dondurma işlemleri Hindistan'da gerçekleştirilecek ve ardından kurban etleri Gazze Şeridi'ne getirilerek ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacaktır.
  • Türkiye: Kurban bağışları ülkemizde belirlenen bölgelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır.
  • Yemen: Kampanyanın tüm projeleri Marib şehrindeki göçmen kamplarında gerçekleştirilecektir.
  • Afrika: Kurban kesimi projesi Çad, Tanzanya ve Burkina Faso'da gerçekleştirilecektir.
  • Suriye: Kampanyanın tüm projeleri Halep'in kırsal kesimlerinde çeşitli noktalarda gerçekleştirilecektir.

Kurbanlarınız nasıl kesiliyor?

Bağış Bağış Simgesi Ana Hatlarıyla ©iconfinder 534363464'e ait Stok Vektör
Bağış
Hayırseverlerimiz, derneğimize kurbanlarını vekâlet yoluyla gönderirken çeşitli yöntemlerle bağışlarını iletebilirler. Bu yöntemler arasında banka hesap numaralarına havale, kredi kartı ile ödeme, online bağış yapma veya telefon aracılığıyla bağışta bulunma gibi seçenekler bulunmaktadır.

Location pin - Free maps and location icons
Bölge Seçimi
Gelen kurban bedelleri, bağışçılarımızın talepleri doğrultusunda, derneğimiz tarafından ihtiyaç durumuna göre titizlikle belirlenmiş ülkelere dağıtılır. Bu sayede, kurban ibadetinizin sevabını en fazla ihtiyaç duyan bölgelere ulaştırarak, mazlum kardeşlerimize umut ışığı olmasını sağlamış olursunuz.

Ram - Free animals icons
Kurbanlık Alımı
Elden Ele, kurban ibadetinizi en anlamlı şekilde yerine getirmeniz için titizlikle çalışmaktadır. Kurbanlıklar, görevlilerimiz tarafından çalışma yapılacak ülke ve bölgelerde kurban ibadeti için gerekli tüm kriterlere uygun olarak büyük bir hassasiyetle seçilir ve satın alınır.

Give love - Free love and romance icons
Kesim ve Dağıtım
Elden Ele, bu Kurban Bayramı'nda da, geleneğin ruhuna uygun şekilde, kurban kesim ve dağıtım faaliyetlerini büyük bir titizlikle gerçekleştirmektedir.
Kurban Bayramı'nın ilk günü, bayram namazı akabinde kurbanlıklar İslami usullere göre kesilecektir. Bayramlaşmanın ardından ise kesilen kurbanlar paylara ayrılarak ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır.

Video player - Free multimedia icons
Bildirim ve Video
Kurbanınızın kesildiğini ve ihtiyaç sahiplerine ulaştığını hem mesaj yoluyla, hem de video şeklinde size bildireceğiz. Bu sayede, kurbanınızın bir aileye umut olduğunu ve bayram sevincine katkıda bulunduğunu bilmenin mutluluğunu yaşayacaksınız.

 

EFT/Havale için:
TR77 0020 9000 0191 4376 0000 01
Ziraat Katılım - Elden Ele Derneği

TR73 0020 5000 0080 2625 4000 07
Kuvyet Türk - Elden Ele Derneği

(Bağışınız aracılığıyla kurbanınızın kesilmesi ve dağıtılması konusunda Elden Ele Derneği'ne vekâlet vermiş olursunuz.)